Haluaisitko tuoksua Putinille? Venäjän presidentille nimikkotuoksu

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Venäjän presidentti Vladimir Putin lukeutuu kansainvälisesti tunnetuimpiin ja eniten keskustelua herättäviin valtiopäämiehiin. Mies on toiminut inspiraationa mitä erikoisemmille tuotteille, kuten toimintafiguureille, alkoholijuomille ja jopa kissojen raapimapuille.

Nyt Leaders-lehti on lanseerannut yhteistyössä hajuvesivalmistaja Vladislav Rikunovin kanssa Vladimir Putin -hajuveden. Moskovassa myynnissä olevaa kölninvettä on kuvailtu sitruksen, mustaherukan ja kuusen kävyn tuoksuiseksi. Pullollinen hajuvettä maksaa hieman alle 90 euroa.

Leader-lehden päätoimittaja Maksim Famichev kertoi Russia 24 -uutiskanavalla halunneensa palauttaa hajuvesiteollisuuden aikaan, jolloin päämiehet toimivat tuoksujen inspiraationa muiden julkisuuden henkilöiden sijaan. Miehen mukaan Vladimir Putin on niin suosittu, että presidentti vaikutti sopivalta taholta oman hajuvesimerkin saajaksi.