Nerokas uutuus keittiöön: Paista koko aamiainen kerralla!

Ruoka Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Netissä leviää kuva brittiläisestä olympiauimari Tom Daleysta, joka tekee itselleen aamiaista. Kuvan pääosaan nousee liedellä oleva paistinpannu. Sen avulla voi valmistaa koko aamiaisen kerralla, sillä paistinpannussa on lokeroita.

MasterPan-niminen hittiväline on tämän hetken himotuin tuote. Kyseessä on esimerkiksi aamupalan valmistamiseen tarkoitettu väline, jonka avulla samassa pannussa voi paistaa niin pekonit, munakkaat kuin pannukakut. Paistinpannussa on neljä lokeroa ja keskellä yksi isompi parilaa muistuttava paisto-osa.

Uuninkestävä paistoväline on amerikkalainen keksintö, ja se valtaa markkinoita kovaa vauhtia. Valitettavasti sitä ei saa vielä tilattua Suomeen, mutta mikäli tuotteen voittokulku jatkuu samaa tahtia, löytyy se pian jokaisesta keittiövälineliikkeestä myös Peräpohjolaa myöten.

Sunday morning full English breakfast for the American 󾇗 :)

Posted by Tom Daley on Sunday, January 3, 2016