90-senttinen mutanttirotta kylvi kauhua – sitten totuus paljastui

Viihdeuutiset · Annika Kela

Zhejiangissa sijaitsevan Wenzhou Medical College -yliopiston oppilaat ovat olleet kauhuissaan kampuksella liikkuvasta mutanttirotasta. Yli 90-senttinen jättiläisjyrsijä oli nähty juoksentelemassa rakennusten lomassa ja se oli kylvänyt kauhua ympärillään.

People’s Daily Online -sivuston mukaan yliopistolla huhuttiin, että mutanttirotta oli laboratoriosta karannut koe-eläin. Massahysterian välttämiseksi koulun vartijat käynnistivät etsintäoperaation, jotta rotta saataisiin kiinni. Muutamassa tunnissa valtava jyrsijä oli päätynyt vartijoiden haaviin.

Kuvat jättiläismäisestä mutanttirotasta ovat lähteneet leviämään sosiaalisessa mediassa. Pian kiinniottamisen jälkeen eläin toimitettiin paikalliseen eläintarhaan hoidettavaksi. Asiantuntijoiden käsissä eläimen todellinen identiteetti paljastui. Selvisi, että kyseessä ei ollutkaan mutanttirotta vaan rämemajava. Eläin oli todennäköisesti eksynyt läheiseltä joelta kampusalueelle.