Gandalf-kissa kiertää maailmaa – matkakuvat leviävät verkossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikit voivat rajoittaa ihmisten matkustamista. Niille ei aina löydy tarvittavalla hetkellä hoitajaa, niiden kanssa on vaikea matkustaa tai niitä ei pystytä ikävän vuoksi jättämään pitkäksi ajaksi toisen ihmisen hoiviin.

Eräs kissanomistaja kuljettaa kissaansa aina mukanaan, minkä vuoksi se onkin nähnyt enemmän maailmaa kuin moni muu. Ganddygram-nimisellä Instagram-tilillä pystyy seuraamaan Gandalf-kissan seikkailuja. Gandalf haluaa nähdä maailmaa ja onkin päässyt jo hyvään vauhtiin matkustaessaan omistajansa mukana maasta toiseen.

Kuvissa Gandalf poseeraa erilaisissa kauniissa maisemissa muun muassa Sierra Nevadan vuorilla, Teksasin Austinissa, Hollywoodissa ja Grand Canyonilla.

Ihmiset ovat kiinnostuneita Gandalfin matkustelemisesta, ja Gandalfilla onkin jo lähes 11.000 seuraajaa omalla Instagram-tilillään. Velho ja kissojen kuningas Gandalf on vihaisen ja mietteliään ilmeensä kera kaunis ja persoonallinen siperiankissa, ja komea ulkonäkö taitaakin olla yksi iso syy kissan viehättävyyteen.

A mighty roar or a yawn.. who's to say! After a nice walk in the snow, Gandalf is ready for a nap.??

Kuva, jonka Gandalf (@ganddygram) julkaisi