Jäätynyt ulostekimpale putosi lentokoneesta – naiselle vammoja

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lentokoneista maahan pudonneet jäiset ulostemöhkäleet ovat aiheuttaneet vahinkoja ihmisten omakotitaloihin. Englantilaispariskunnan omakotitalon kattoon tuli reikä, kun jäätynyt ulostekimpale oli pudonnut taivaalta katon läpi.

Tällä kerralla uloste aiheutti onnettomuuden Intiassa osuessaan erästä naista olkapäähän. Intiassa 60-vuotias Rajrani Gaud -niminen nainen sai olkapäähänsä vammoja lähes jalkapallon kokoisesta jääpalasta, joka putosi hänen päälleen taivaalta. Times of India -lehden mukaan suuri jääpala oli pudonnut matkustajalentokoneesta, ja se sisälsi jäätynyttä ulostetta ja virtsaa.

Nainen selvisi tapahtuneesta olkapäävammoilla, mutta tilanne olisi voinut olla toinen ja saada paljon traagisemmat seuraukset jos jääpala olisi osunut naista päähän. Ulostekimpale oli ennen naiseen osumista pudonnut terassin katolle, mikä oli naisen onneksi ehtinyt hieman hidastamaan suuren jääpalan vauhtia ennen kuin se oli pudonnut hänen olkapäähänsä.