Facebook testaa Snapchat-tyylistä viestiominaisuutta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pikaviestipalvelu Snapchat mahdollistaa kuvien ja lyhyiden videoiden lähettämisen, jotka säilyvät vastaanottajan puhelimessa vain rajoitetun ajan. Nyt yhteisöjätti Facebook testaa samankaltaista ominaisuutta Ranskassa.

Ranskalaisten Facebook-käyttäjien Messenger-sovellukseen ilmestyi taannoin pieni tiimalasia esittävä painike. Sitä painamalla käyttäjät voivat lähettää viestejä, jotka katoavat automaattisesti tunnin kuluttua. Kun viestit ovat poistuneet, näkyy niiden tilalla vain tyhjä viestikenttä.

Toistaiseksi ei ole tiedossa, tullaanko automaattisesti poistuvien viestien lähettäminen mahdollistamaan tulevaisuudessa myös muualla kuin Ranskassa. Mashable-sivuston mukaan asia tulee riippumaan siitä, minkälaista palautetta ranskalaiset antavat ominaisuudesta.