Pub tarjoilee kirjaimellisesti puolikkaita tuoppeja – maistuisiko tällainen?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Iso-Britanniassa yleisin pubeissa tilattava olutkoko on pintin, eli 0,568 litran tuoppi. Pieni olut, eli puolikas pintti, tarjoillaan usein lähinnä tavanomaista ruokajuomalasia muistuttavasta pienestä astiasta.

Irlannin Wexfordissa sijaitseva Simon Lambert & Sons -pubi tarjoilee kuitenkin kirjaimellisia puolikkaita tuoppeja. Ravintolan half pint -tuopit näyttävät nimittäin siltä, kuin ne olisi halkaistu pystysuoraan keskeltä.

Simon Lambert & Sonsin tuopit noteerattiin nopeasti Facebookissa. Pubin kirjaimellisista puolikkaista pinteistä onkin tullut lyhyen ajan sisään varsinainen nettihitti oluen ystävien keskuudessa.

When someone asks for a half pint at Simon Lambert & Sons … 󾌴󾌴

Julkaissut Simon Lambert & Sons 9. tammikuuta 2016