Tulipalon silminnäkijästä nettihitti – video leviää verkossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Oklahomassa yli 100 asukasta jäi ilman sähköä tulipalon riehuttua kerrostalossa. News on 6 -uutiset haastattelivat talon asukkaita, joista Michelle Dobyne -niminen nainen sai kaikkien suupielet kääntymään vakavan asian ympärillä ylöspäin.

Michelle Dobyne kertoi toimittajalle omat kokemuksensa tulipalon syttymisestä. Dobyne selittää tilanteen videolla yksityiskohtaisesti ja todella eläväisesti. Dobyne oli juuri laittamassa lapsilleen ruokaa, kun naapuri oli koputtanut asunnon oveen ja kertonut naiselle, että rakennus on tulessa.

Dobyne ei ehtinyt miettimään mitään vaan hän oli heti ottanut lapset mukaansa ja poistunut rakennuksesta. Dobynen haastattelu on lähtenyt nopeasti leviämään sosiaalisessa mediassa, ja on varmasti vain ajan kysymys milloin joku tekee haastattelusta kappaleen auto-tunettamalla naisen antamat kommentit.