Mies kuvasi nukkuvan tyttöystävänsä: ”Voisin purskahtaa itkuun”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mies oli ottanut kuvan tyttöystävästään, jonka hän oli löytänyt makuuhuoneesta sänkyyn nukahtaneena. Hän oli ollut niin ylpeä naisesta, että hän oli päättänyt jakaa Imgur-julkaisussaan pienen tarinan, joka kuvan ottamiseen liittyy.

Tarina lähti nopeasti leviämään, koska se häkellytti monet romanttisuudellaan. Kuvassa nainen nukkuu peiton alla useat koulukirjat vierellään. Hän on nukahtanut kesken opiskelun, jolloin mies on ottanut hänestä kuvan. Poikaystävä kertoo naisen käyvän yliopistoa toista vuotta. Nainen on kasvattanut yksin kaksi lasta ja kärsinyt myös kahteen eri otteeseen perheväkivallasta.

Pariskunta oli aiemmin samana päivänä käynyt katselemassa vihkisormuksia. Mies kertoo kuvan alla olevansa nyt valmis tekemään elämänsä parhaan päätöksen ja kosimaan häntä. Kuva on saanut jo lähes 850.000 katselua ja 500 ihmistä kommentoimaan tarinaa, koska miehen osoittama rakkaus naista kohtaan on ollut niin koskettavaa.

My 38 year old girlfriend just started her second quarter of college. She&#039;s raised two kids, 15 and 10, on her own, has piss all parents and was the victim in not one but two domestic violence cases. This is how I found her tonight. I&#039;m so proud of this woman I could burst. We went wedding ring shopping earlier today and I think I&#039;m ready to make the best decision of my life.FP Edit: Wow! I had no idea Imgur could be so amazing despite the forgotten cat tax! Thanks for all the kind words of support you guys! This woman profoundly inspires me and it sounds like she has many of you. Also, I&#039;m gonna take all of y&#039;alls advice and marry the shit out of her. Send me all your love stories.FP Edit 2: some dog tax <a class="imgur-image" data-hash="fd5p67A" href="//imgur.com/fd5p67A.jpg">http://imgur.com/fd5p67A</a>