Poika leikki arvaamattoman kissan kanssa – ei olisi kannattanut

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kissat ovat petoeläimiä eikä niiden kanssa tulisi leikkiä liian rajuja leikkejä kuten ei lemmikkikoirienkaan kanssa. On jopa tutkittu, että lemmikkikissa saattaisi tappaa ihmisenkin jos se olisi siihen tarpeeksi isokokoinen.

Facebookissa julkaistu video osoittaa, että väite ei välttämättä ole aivan tuulesta temmattu. Videolla näkyy, miten poika leikkii kissan kanssa todella vaarallista leikkiä, jossa se härnää peloissaan ja uhattuna olevaa kissaa. Poika silittää kissaa patakintaalla, jota kissa pitää selkeästi todella pelottavana. Lopulta kissa hyökkää patakintaaseen kiinni ja alkaa puremaan sitä äänekkäästi.

Kissan näykätessä pojan kättä hän ottaa patakintaan pois ja heittää sen kissalle. Kissa hyökkää aluksi patakintaan kimppuun, mutta kääntyy nopeasti ja hyökkää täydellä voimalla poikaan kiinni. Poika joutuu pakenemaan oven toiselle puolelle kissaa karkuun tarkastaakseen hänen käsiinsä tulleet haavat.

Kissa ei hämääntynyt patakintaasta vaan näytti tietävän erittäin selvästi, että hänen kiusaajansa oli poika eikä patakinnas. Kissa maukui oven takana äänekkäästi kunnes se huomasi avoinna olevan pienen ikkunan ja hyppäsi sen kautta uudelleen oven ulkopuolella olevaan poikaan kiinni.

Кто в доме хозяин?))

Posted by Timur Makarov on Sunday, January 10, 2016

Katso video tästä.