Google Maps osaa pian ennakoida määränpääsi

Digi Matkailu · Tim Isokivi

Maailman suositun karttasovellus Google Maps uudisti taannoin palveluaan. Marraskuussa tulleen päivityksen myötä Google Mapsin avulla pystyy navigoimaan myös offline-tilassa. Käyttäjän tulee vain ladata kartat sovelluksen muistiin ennen verkkoyhteyden katkeamista.

Nyt Google Maps on jälleen uudistumassa. Uusimman päivityksen myötä sovellus osaa jopa arvioida, mikä käyttäjän määränpää on. Sovellus tekee tämän käyttäjän historian ja viimeaikaisten internet-hakujen perusteella.

Google ei ole vielä virallisesti tiedottanut uudistuksesta. Se tuli kuitenkin ilmi Android Police -sivuston selvittäessä, mitä Google Mapsin 9.19 -päivitys pitää sisällään. Toistaiseksi ennakoiva reitinnäyttö on saatavilla vain Android-käyttäjille.