Koulutytön lohduton video: ”Olen Isis Brown ja minua kiusataan”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Oklahoman Tulsassa asusteleva nuori tyttö on julkaissut netissä videon, jossa hän kertoo elämästään. Isis Brown -niminen koulutyttö kertoi, että hän on joutunut koulussa ja netissä kiusaamisen kohteeksi nimensä takia.

Tyttö kertoi, että häntä haukutaan joka päivä muun muassa terroristiksi ja kylmäveriseksi tappajaksi. Isis valisti videolla, että hän on saanut nimensä rakkauden jumalattaren Isisin mukaan. Hänen syntymänsä aikaan Islamic State -terroristiryhmää ei ollut olemassa.

Daily Mail -lehden mukaan lohduton nuorukainen kertoi, ettei hän halua mennä kouluun, koska hän pelkää kiusaamista. Kiusaajat ovat onnistuneet lannistamaan hänet. Isis Brown kertoi, että hän tietää miltä muista samannimisistä tuntuu ja hän halusi kannustaa heitä jaksamaan. Koulutyttö kertoi, että kiusaajat täytyy jättää omaan arvoonsa, eikä heidän ilkeille kommenteille kannata antaa valtaa.