Matkailuyritys mainostaa: ”Metsästystä ja yö prostituoitujen kanssa”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Itävaltalaisen matkailuyrityksen nettimainoksesta on noussut kohu sosiaalisessa mediassa. Yrityksen sivuilla nimittäin kerrotaan, että metsästysmatkoihin sisältyy majoitus erämökissä yhdessä prostituoitujen kanssa.

Matkailuyrityksen metsästysmatkoille lähtevät asiakkaat viettävät päivänsä metsästäen muun muassa villisikoja ja peuroja. Päivän päätteeksi metsästäjät saatetaan mökkiin, jossa heidät ottaa vastaan joukko valikoituja seuralaisia. Sivulla mainitaan erikseen, että matkanjärjestäjällä on vaitiolovelvollisuus.

Daily Mail -lehden mukaan metsästysmatkoihin erikoistunut Premium-hunting.com on poistanut erikoisen matkatarjouksensa netistä. Sivut ovat myös ajoittain olleet pois käytöstä mainoksesta nousseen kohun jälkeen. Voisi luulla, että itävaltalaisvaimot suhtautuvat miestensä metsästysretkiin jatkossa entistä epäileväisemmin.