”Hiusten väri kertoo ihmisen seksielämästä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hiusten väri antaa uuden kyselyn mukaan vihjeitä ihmisten seksuaalisesta käyttäytymisestä. Elite Daily -lehti kertoo uudesta SKYN Condoms -sivuston tekemästä kyselystä, jonka mukaan hiusten värillä oli merkitystä sen kanssa, miten, missä ja kuinka usein ihmiset halusivat harrastaa seksiä.

Kyselyyn osallistui 5.117 seksuaalisesti aktiivista miestä ja naista, jotka olivat iältään 18 – 34 -vuotiaita. Kyselystä kävi ilmi, että hiustenväri oli yhdistävä tekijä monien seksuaalisessa käyttäytymisessä ja mieltymyksissä.

Mustat hiukset

Mustahiuksiset käyttävät eniten treffipalveluja ja sovelluksia seksikumppanien etsimiseen. Mustahiuksisilla on myös eniten yhden illan juttuja, minkä lisäksi he pitävät itseään todella hyvinä sänkykumppaneina.

Vaaleat hiukset

Vaaleahiuksiset harrastivat eniten seksiä muualla kuin sängyssä. Suosituimpia paikkoja olivat kylpyammeet ja suihkut, autot, julkiset paikat ulkona, uima-altaat, juhlat ja hiekkarannat. Vaaleahiuksisista kuitenkin vain 40 prosenttia piti itseään hyvänä sängyssä.

Punaiset hiukset

Punahiuksiset rakastivat roolileikkejä eniten ja pitivät itseään melko hyvinä sängyssä. Punahiuksiset harrastivat vähiten yhden illan juttuja.

Ruskeat hiukset

Ruskeahiuksiset kulkivat kultaista keskitietä. He tunsivat olevansa hyviä sängyssä, he harrastivat jonkin verran yhden illan juttuja, pitivät roolileikeistä ja etsivät toisinaan seksiseuraa treffisovelluksista.