Vaaratilanne videolle: Hoverboard räjähti kesken ajon!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Myös tasapainoskootteri-nimellä tunnetut hoverboardit ovat olleet yksi viime aikojen puhutuimmista kulkuneuvoista. Laitteet ovat herättäneet keskustelua muun muassa sen vuoksi, että niiden tiedetään toisinaan syttyvän tuleen esimerkiksi latautumaan jätettyinä.

Nyt verkossa nähdään tiettävästi ensimmäinen video, jossa hoverboard syttyy palaaman kesken käytön. Videolla Kevin MacLeod yrittää kokeilla uutta tasapainoskootteriaan, joka ei kuitenkaan tunnu toimivan kunnolla. Yhtäkkiä laite syttyy liekkeihin Kevinin vielä seistessä sen päällä.

Mies onnistuu hyppäämään pois laudalta ilman, että tuli ehtii aiheuttamaan hänelle vahinkoa. Laite jatkaa savuamista vielä senkin jälkeen, kun Kevin yrittää kaataa sen päälle vettä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat