Tulipalon silminnäkijästä tehtiin remix – surullinen tarina taustalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Michelle Dobyne tuli monelle tutuksi hauskasta haastattelusta, kun hän kertoi uutistoimittajalle tulipalosta kerrostalossa, jossa nainen myös itse lapsineen asui. Eloisan Dobynen haastattelu lähti nopeasti leviämään verkossa, ja nyt siitä on tehty myös odotettu remix-versio.

Dj B-Phisto on julkaissut Facebook-sivuillaan videon, jossa hän on muokannut Dobynen haastattelun uuteen uskoon. Dobynen haastattelun taustalle on tehty musiikkiraita, jonka basson tahtiin naisen puhe on leikattu. Moni osasi odottaa tällaista versiota haastattelusta, minkä vuoksi Dj B-Phisto päätti viihdyttää kansaa musiikintekotaidoillaan.

Dj muistuttaa videon kommenteissa kuitenkin katsojia siitä, että hauskasta puhetyylistä huolimatta tulipalo oli oikea ja myös Dobyne on nyt lastensa kanssa ilman kotia. Autossa tällä hetkellä asuva nainen kerääkin perheelleen nyt rahaa GoFundMe-sivuston avulla, ja on saanut kasaan muutaman päivän aikana jo noin 16.400 dollaria.

NO FIRE TODAY: B-PHISTO TWERK REMIX

"I said WHAT?! She said YEAH!" :-D :-D :-DSorry, but I had to do this…

Posted by DJ B-Phisto on Wednesday, January 13, 2016

Katso video tästä.