Tulli löysi 1 130 kiloa huumeita – salakuljettajan kekseliäisyys huipussaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Huumeiden salakuljettajat ovat alituisesti kissa ja hiiri -leikissä tulliviranomaisten kanssa, sillä he yrittävät keksiä koko ajan uusia tapoja saada salakuljetettua huumeita maasta toiseen. Nyt Yhdysvalloissa on törmätty todella erikoiseen tapaukseen, jossa huumeet tosin löydettiin.

Teksasissa sijaisevalla Pharrin raha-asemalla jäi sunnuntaina kiinni salakuljettaja, joka oli kuljettamassa suurta lastia porkkanoita Meksikosta Yhdysvaltoihin. Tulli tarkisti kuitenkin lastin hieman tarkemmin, ja lopulta sieltä ei löytynytkään porkkanoita.

Vihannesten sijaan lavalla oli nimittäin 1.130 kiloa marijuanaa, joka oli naamioitu porkkanoiksi. Yhdysvaltojen rajavartiosto julkaisi kuvat ja kertoi virkailijoiden olevan aina valmiina.

Splash
Splash