Lihottaminen oli liikaa – Christian Bale luopui Enzo Ferrarin roolista

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijä Christian Bale on joutunut luopumaan Enzo Ferrrarin roolista elokuvassa, joka perustuu legendaarisen autotehtaan perustajan elämään. 41-vuotias Bale on kertonut, että hän vetäytyi roolista terveydellisiin syihin vedoten.

Deadline Hollywood -sivuston mukaan Christian ei ollut halukas lihottamaan itseään roolia varten. Vuosien varrella Balen keho on ollut kovassa rasituksessa jatkuvan lihottamisen ja laihduttamisen takia. Mies on joutunut tekemään nopeita muodonmuutoksia ja se on alkanut käydä hänen terveytensä päälle.

Christian Bale on tällä hetkellä hyvässä kunnossa eikä hän halua ottaa riskejä terveytensä suhteen. Bale on tunnettu äärimmäisyyksiin menevistä muodonmuutoksista. Mies on muun muassa esiintynyt vaarallisen alipainoisena elokuvassa Machinist ja reilusti ylipainosena elokuvassa American Hustle.

Yön Ritari ja American Psycho -elokuvissa Christian oli puolestaan huippukunnossa. Vaikuttaisi siltä, että Bale on kyllästynyt painon kanssa jojoilemiseen ja ensimmäistä kertaa hän kieltäytyi huippuroolista roolihahmon painoon liittyvien syiden vuoksi.