Hylätty elefantinpoikanen löysi yllättävän ystävän – elämänilo palasi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Laumansa hylkäämä elefantinpoikanen Ellie on löytänyt ilon elämästä monien vastoinkäymisten jälkeen. Sairastunut elefantti oli toimitettu Etelä-Afrikan Thula Thula Rhino Orphanage -eläintensuojelualueelle, kun sen emo oli ja lauma oli hylännyt sen.

Earth Touch -kanavan julkaiseman videon mukaan elefantinpoikanen oli vakavasti sairas ja se vaati sairaanhoitoa ja huolenpitoa. Parantumisesta huolimatta elefantinpoikanen oli apaattinen ja poissaoleva.

Eräänä päivänä Ellien käytös kuitenkin muuttui, sillä se tutustutettiin palveluskoirana työskennelleeseen Dumaan. Elefantinpoikasella ja koiralla oli ensikohtaamisesta lähtien ainutlaatuinen yhteys. Duma osoitti Ellielle hellyttää ja yllytti sitä leikkimään. Elefantinpoikasesta ja koirasta tuli ylimpiä ystäviä.

Hoitajien mukaan Duma on pelastanut Ellien, sillä sen ansiosta poikanen on toipunut kokemastaan. Tulevaisuudessa Ellie aiotaan tutustuttaaa uuteen elefanttilaumaan ja he toivovat, että Ellielle löytyy vielä uusi perhe muiden elefanttien joukostaa.