Kylmä talvi ajaa ihmiset pettämään – uskottomat nyt aktiivisemmillaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kotoisa ja lämmin tunnelma ei riitä kaikille maailman varatuille, vaan osa rientää tilaisuuden tullen hakemaan jännittävämpää seuraa vieraiden vällyjen välistä. Pettäjäsivusto Illicitencounters.com kertoo, että heidän kävijämääränsä nousevat pakkasten kiristyessä.

Sivuston tiedottaja Christian Grant tietää, että kylmä ja karu talvi ajaa ihmiset hakemaan kuumia tunteita parisuhteen ulkopuolelta. Tammikuu on kiireistä aikaa pettäjäsivustolla. Ihmiset selailevat kumppaniehdokkaita pidempään ja hartaasti ikään kuin aikaa kuluttaen.

Osa ihmisistä tekee talvella enemmän töitä kotoa käsin. Tällöin saattaa vahingossa klikata itsensä treffipalvelun syövereihin. Iltaisin ei mennä ulos, koska lumikinokset ja paukkuva pakkanen eivät houkuttele. Vieras seura tai uusi ihminen sen sijaan kiinnostaa ja kutkuttaa. Pettäjäsivustot ovat suosittuja etenkin miesten keskuudessa.