Vladimir Putin esitteli judotaitojaan maajoukkueen kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Venäjän presidentti Vladimir Putin tunnetaan urheilun ystävänä, joka ottaa mielellään osaa maamiestensä järjestämiin urheilutapahtumiin. Toisinaan hän intoutuu jopa itse lajin pariin, ja nyt hän harjoitteli judoa Venäjän maajoukkueen kanssa.

Verkossa on nyt julkaistu video valkoisessa judogi-puvussa judoa harrastavasta Venäjän presidentistä. Vladimir Putinilla on lajissa musta vyö, joten hän on saavuttanut judon kolmanneksi ylimmän tason. Judo on japanilainen kamppailulaji.

Maajoukkueen kanssa harjoitellut Putin näyttää kuuluvan joukkoon. Kerroimme hiljattain, kuinka Venäjän päämies otti osaa jääkiekon näytöspeliin. Hän teki pelissä kuusi maalia ja tilannetta kuvailtiin kiusallisen hyvin näytellyksi.