Caitlyn Jenner on valmis tapailemaan miehiä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olympiamitalistina ja myöhemmin realitytähtenä tunnettu Bruce Jenner korjasi taannoin sukupuolensa ja nykyään hänet tunnetaan Caitlyn Jennerinä. Hänellä on oma realityohjelma I Am Cait, jonka toinen tuotantokausi käynnistyy pian Yhdysvalloissa.

Splash
Splash

Tähän saakka Kardashianien matriarkaalisessa ympäristössä aikansa viettänyt Caitlyn Jenner on ollut hissukseen sosiaalisesta elämästään romanttisessa mielessä. Hän ei ole paljastanut muuta kuin sen, että ei välttämättä pysty enää koskaan seurustelemaan naisen kanssa. Hän oli Kris Jennerin kanssa 24 vuotta.

Hänen tähdittämän televisio-ohjelman toinen tuotantokausi lupaa, että Caitlyn ottaa härkää sarvista ja ryhtyy etsimään rakkautta. Caitlyn haluaa itselleen miehen, joka saa hänet tuntemaan itsensä entistäkin enemmän naisena. TMZ-sivusto kuitenkin arvelee, että kyseessä saattaa olla mainoskikka katsojien haalimiseksi toiselle tuotantokaudelle.