Kissa opetettiin ottamaan selfie-kuvia – poseerasi koirien kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikit oppivat tekemään välillä uskomattomia asioita, mutta nyt erään omistajan kissa on opetellut sellaisen taidon, jota omistaja ei olisi voinut koskaan uskoa tapahtuvan. Manny-niminen kissa osaa ottaa selfie-kuvia.

Manny oli eräänä päivänä nähnyt kuvaamaan asetetun GoPro-kameran ja päättänyt painaa siitä. Painaessaan kameran painiketta se oli välähtänyt, mikä oli saanut Manny-kissan innostumaan. Tämän kerran jälkeen Manny on osannut ottaa kameralla kuvan, ja kissa rientääkin painamaan kameran kuvausnappia aina nähdessään sen.

Mannyn ottamia hauskoja kuvia voi katsella yoremahm-nimisellä Instagram-sivustolla. Manny näyttää poseeraavan selfie-kuvissa, joissa vierailee välillä Manny-kissan lisäksi myös sen koira- ja kissakaverit.

❄️?? #selfiecat #gopro #tongueouttuesday

Kuva, jonka @yoremahm julkaisi

?? #selfiecat @timthetoothninja @besomedoggy ?? #selfiebattle

Kuva, jonka @yoremahm julkaisi

?? #selfiecat ? #sunset

Kuva, jonka @yoremahm julkaisi

?? #selfiecat ❄️ #gopro #rottweiler

Kuva, jonka @yoremahm julkaisi

???? #selfiecat #GoPro

Kuva, jonka @yoremahm julkaisi

Goooooood Morning! ?? #selfiecat #squad #gopro #pitbull #rottweiler

Kuva, jonka @yoremahm julkaisi

? when cats do #duckface ? #selfiecat #gopro

Kuva, jonka @yoremahm julkaisi

#gopro#groupselfie ?

Kuva, jonka @yoremahm julkaisi