Leonardo DiCaprio lasten hankkimisesta: ”Lapsia tällaiseen maailmaan?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jälleen poikamieselämää eronsa jälkeen viettävä Leonardo DiCaprio joutui kinkkisten kysymysten eteen lehtihaastattelussa, kun mieheltä kysyttiin, mitä mieltä hän on lasten hankkimisesta.

Näyttelijän mielestä maailma ei ole tällä hetkellä paras mahdollinen lasten tekemiseen.

– Kysyittekö te minulta haluaisinko minä tehdä lapsia tällaiseen maailmaan? Jos se tapahtuu, se tapahtuu, mutta en halua mennä asiassa sen enempää yksityiskohtiin, DiCaprio vastaa Rolling Stone -lehden mukaan.

Juuri The Revenant -elokuvan pääroolin johdosta Golden Globe -palkinnon voittanut DiCaprio on seurustellut useiden tunnettujen kaunottarien kanssa. Tällä hetkellä 41-vuotias näyttelijä elää jälleen sinkkumiehenä erottuaan mallityttöystävästään Kelly Rohrbachista.