Sateenvarjo ihmetyttää Japanissa – jalkoväli sisäpuolella

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Japanilaiset tuovat markkinoille runsaasti esineitä, joilla ei ole varsinaisesti käyttötarkoitusta. Turhakkeiden maailmassa kaikki kulutustavarat ovat sallittuja, ja niitä jalostetaan vielä pidemmälle mielenkiintoisemmiksi. Nyt tulevat pikkutuhmat sateenvarjot.

Japanin markkinoille rynnistää sateenvarjokokoelma, joka kätkee sisälleen salaisuuden. Sateenvarjon alle kurkistaessaan kokee samanlaisen tunteen kuin katsoisi naisen hameen helman alle. Myös näky on sama.

Ur-burera -niminen sateenvarjo on päältä normaalin sadevarusteen näköinen. Sen kankaassa komeilee söpön anime-tytön kuva, mutta alapuolella loistaa tytön haaroväli. Million Girls Project -yhtiön varjoja saa toistaiseksi ainoastaan Japanista. Suomessa vastaavia tuotteita saisi tuskin myydä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat