DJ kosi Victoria’s Secret -enkeliä – vastaus oli myöntävä!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Victoria’s Secret -mallina tunnettu Shanina Shaik on mennyt kihloihin poikaystävänsä DJ Ruckusin kanssa. Mies oli suunnitellut tärkeän tilaisuuden tarkkaan ja hän oli saanut apua kosintaansa muun muassa serkultaan Lenny Kravitzilta ja näyttelijä Denzel Washingtonilta.

DJ Ruckus vei Shaikin lomalle Kravitzin omistamalle yksityissaarelle ja hän polvistui rantahiekassa kesken päiväkävelyn. Daily Mail -lehden mukaan Denzel Washington ja hänen vaimonsa Pauletta Pearson olivat Bahamalla lomaillessaan toimittaneet DJ-tähdelle kihlasormukset.

Sormuksissa on timantein koristellut kirjaimet G ja S, jotka tarkoittavat Greg Andrewsia, eli Ruckusia ja Shanina Shaikia. Pariskunta juhli kihlautumistaan perheenjäseniensä läsnäollessa ja vuonna 2016 he alkavat suunnitella häitä.

Got the baddest chick in the game wearing my ranggggg ?

Kuva, jonka DJ Ruckus (@djruckusofficial) julkaisi