Hotels.com vastasi tietovuotokohuun: ”Suhtaudumme vakavasti”

Matkailu · Stara.fi

Kerroimme äskettäin Suomen poliisin epäilevän, että suositusta Hotels.com-verkkopalvelusta on vuotanut jopa satojen suomalaisten asiakkaiden luottokorttitietoja rikollisille, ja että vääriin käsiin vuotaneilla korttitiedoilla on tehty luvattomia ostoksia ympäri maailmaa.

Nyt Hotels.com on kommentoinut asiaaa Staralle.

– Hotels.com on tietoinen mediassa esiintyneistä artikkeleista, joiden mukaan Hotels.comin asiakastietoja on käytetty tai yritetty käyttää väärin. Asiakkaidemme ja heidän asiakastiliensä tietoturva on meille ensiarvoisen tärkeää ja suhtaudumme asiaan erittäin vakavasti. Teemme parhaillaan asiaan liittyen perinpohjaista selvitystä, Hotels.com kommentoi tilannetta Staralle.

Luottokorttirikokset on tehty vuoden aikana, joten poliisin mukaan luottokorttilaskut kannattaa tarkistaa, vaikka verkkopalvelun käytöstä olisi jo hieman pidempi aika. KRP epäilee, että Hotels.comin tai jonkin sen kumppanin tietoturvassa on aukkoja.