Kissat lastenvahteina? Hellyttävä esimerkki videolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa nähdään paljon suloisia videoita, jotka todistavat, että koirat ovat loistavia pienten lasten kanssa. Nyt hellyttävä useammista perheiden tallentamista hetkistä koostettu video todistaa, että kissat ovat yhtälailla erinomaisia lastenvahteja.

Facebookissa leviää ihana video, jossa nähdään vauvoja rakastavia kissoja. Kissat ovat varovaisia vauvojen lähettyvillä. Ne putsaavat ja nuolevat vauvan päätä, puskevat vauvaa ja lämmittävät pikkuisia tulemalla lasten viereen makoilemaan.

Kissat näyttäisivät videon perusteella olevan erinomaisia lastenvahteja. Vauvat viihtyvät hyvin yksikseen katsomalla kissan leikkejä ja ne nauttivat selkeästi lemmikkien antamasta huomiosta. Videon jakanut Naji.com Buzz -sivusto väittääkin kissanomistajien olevan maailman onnellisimpia vanhempia.

Cat owners are the luckiest parents in the world.

Posted by Naij.com Buzz on Thursday, December 24, 2015

Katso video tästä.