Nainen hukkasi siveysvyönsä avaimen – palokunta hälytettiin apuun

Viihdeuutiset · Annika Kela

Italiassa Padovan pelastuslaitos on saanut keski-ikäiseltä naiselta mielenkiintoisen toimeksiannon. Nainen oli kertonut olevansa avun tarpeessa, sillä hän oli hukannut ylleen pukemansa siveysvyön avaimet.

Tilanteesta häkeltyneet palomiehet eivät aluksi uskoneet kuulemaansa ja luulivat, että nainen oli hukannut kotiavaimensa. Kun nainen nosti paitansa ylös, paljastui palomiehille, että nainen oli pukenut ylleen siveysvyön.

Daily Mail -lehden mukaan kiusallinen tilanne päättyi kuitenkin hyvin, sillä nainen vapautettiin vyöstä palomiesten työkalujen avulla. Ennen kuin nainen poistui palolaitokselta, palomiehet varmistivat, ettei nainen ollut perheväkivallan uhri.

Naiselta kysyttiin, oliko hänet pakotettu pitämään vyötä. Nainen tunnusti, että hän oli omasta tahdosta pukenut ylleen siveysvyön, sillä hän halusi estää itseään harrastamasta seksiä.