Perheenisä kaipasi rauhaa – lapsiaita uudenlaiseen käyttöön

Viihdeuutiset · Annika Kela

Pienen lapsen isä on julkaissut netissä riemastuttavan kuvan lapsensa turva-aidasta. Mies oli nimittäin suojannut aidalla itsensä pienen taaperonsa sijaan. Rauhaa kaipaava perheenisä oli keksinyt keinon touhuta tietokoneellaan ilman häiriöitä.

Kuvassa esiintyvä taapero hymyilee leveästi kameralle ja vaikuttaisi siltä, että lastakaan ei haitannut isän keksimä ratkaisu. Pienokaisen leikkialue oli laajentunut pienestä nurkkauksesta koko asunnon laajuiseksi.

Metro-lehden mukaan isä on julkaissut kuvan Reddit-palvelussa. Kuvan nähneet perheenisät ovat todenneet vitsikkäästi, että he ovat käyttäneet tähän asti turva-aitoja väärin. Ilmeisesti myös muut isät kaipaavat välillä turva-aidan takaaman suojan vilkkailta lapsiltaan.

View post on imgur.com