Voimistelujoukkue poseerasi rannalla – naisten päiväuni konkretisoitui?

Fitness Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Instagram antaa mahdollisuuden julkaista pikkutuhmia ja ihoa paljastavia otoksia koko maailman pällisteltäväksi. Useimmiten kuvissa on henkeäsalpaavan kaunis nainen, mutta tällä kertaa esittelemme Yhdysvaltojen miesten maajoukkuevoimistelijoiden ryhmäkuvan.

Kuvassa ei varsinaisesti ole mitään esittelemistä, sillä riittää, että laskee katseena Brasilian rannalla komeileviin miehiin. Heillä on lihaksia ja uimahousut. Katse keskittyy kuitenkin vatsanseudulle, joka on erittäin timmissä kunnossa jokaisella.

Voimistelu on tiettävästi voimaa, kuntoa, notkeutta, ketteryyttä, koordinaatiota ja tasapainoa kehittävä urheilulaji. Olympiajoukkueessa voimistelevat joutuvat harjoittelemaan tarkkaa ohjelmaa seuraten. Useimmat ovat harrastaneet lajia pikkulapsesta saakka.