Concorde harvinaisessa kuvassa – ilmakuvassa vauhtia 2 173 km/h

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman ainoa yli äänennopeudella lentänyt matkustajakone Concorde eläköityi taannoin, kun sen teknologia ei enää riittänyt nykypäivän vaatimuksiin ja yksi koneista putosi traagisessa lento-onnettomuudessa. Concorden hohto ei ole kuitenkaan aikojen saatossa hiipunut.

Nyt verkossa on julkaistu ilmeisesti ainoa valokuva Concordesta täydessä kaksinkertaisen äänennopeuden vauhdissa. Kuvassa nähdään G-BOAG, joka lentää Irlanninmeren yllä noin 2.173 kilometrin tuntinopeudella. Adrian Meredith ikuisti kuvan Britannian ilmavoimien Tornado-hävittäjästä, joka lensi Concorden rinnalla hetken.

April 1985 Concorde flies supersonic G-BOAGThis is a dramatic picture of Concorde flying at supersonic speed. This is…

Julkaissut Adrian Meredith 16. tammikuuta 2016

Katso kuva tästä.