Jymy-yllätys! Supertimmi huippumalli voitti MasterChefin hampurilaiskisan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Huippumalli Gigi Hadid on osoittautunut kokkaustaitoiseksi kaunottareksi, sillä tähtönen voitti MasterChef Celebrity Showdown -kisan herkullisella hampurilaisellaan. 20-vuotiaan Hadidin hampurilainen sisälsi suuren pihvin lisäksi muun muassa jalapenoja ja rapeaksi paistettuja mausteisia sipuleita.

Kisan tuomari Gordon Ramsay kehui Gigin annosta kauniiksi ja hän ylisti hampurilaisen makua. Huippumalli kertoi, ettei hän ole aivan ummikko hampurilaisten suhteen, sillä New Yorkiin muutettuaan hän alkoi syödä hampurilaisia joka viikko.

Daily Mail -lehden mukaan Hadid halusi löytää lempihampurilaisensa, joten vuoden ajan hän maisteli eri hampurilaista viikottain. Ilmeisesti suosikki on löytynyt ja hän on esitellyt sen tuomareille MasterChef-ohjelmassa hyvällä menestyksellä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat