Juoksumatto ja oluenjuonti yhdistettiin – nerokasta!

Fitness Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kuntosalijäsenyyttä hankkiessa salit yleensä tarjoavat tutustumiskerran yhteydessä pienen opastuksen siihen, miten laitteet toimivat. Opastus on monelle tarpeen, sillä väärin tekeminen laitteilla saattaa aiheuttaa kipua ja kulumia esimerkiksi nivelissä, mikä ei tietenkään ole kuntosaliharjoittelun tavoite.

Kotiin laitteita tilattaessa opastus laitteiden käyttöön voi jäädä vähälle. Eräs mies on ostanut kotiinsa juoksumaton ja keksinyt, miten sitä käytetään. Mies on valinnut urheilujalkineikseen varvassandaalit ja urheilujuomakseen lasillisen olutta.

YouTube-videolla näkyvä mies on keksinyt melko mielenkiintoisen ja hauskan tavan käyttää juoksumattoa. Mies on laittanut juoksumaton reunojen päälle tuolin, jonka päällä hän istuu ja nauttii olutta. Mies rullaa jalkoja liikkuvan juoksumaton yllä aina silloin kun hän juomiseltaan ehtii.