Rihanna ja Leonardo DiCaprio seurustelevat jälleen?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poptähti Rihanna on saanut kohun aikaan näyttäytymällä yhdessä näyttelijä Leonardo DiCaprion kanssa pariisilaisessa yökerhossa. Tarkkasilmäiset juhlijat huomasivat, että pariskunnan välillä oli jotain muutakin kuin ystävyyttä.

Silminnäkijöiden mukaan pari suuteli kaikkien silmien edessä. Daily Mail -lehden mukaan Leonardo ja Rihanna olivat viettämässä iltaa L’Arc -ravintolassa. Pariskunnan romansista on huhuttu aiemminkin, mutta kumpikaan osapuoli ei ole myöntänyt tapailevansa toisiaan. Suhde on pysynyt salassa vaikka pari on viihtynyt usein samoissa illanviettopaikoissa.

Huhujen mukaan kaksikon välillä on säpinää, mutta vaikuttaisi siltä, että romanssin sijaan kyse on vain yhteisestä hauskanpidosta. Jää nähtäväksi roihahtaako pariskunnan välille romanssia tälläkään kertaa.