Jennifer Lawrencesta Fidel Castron rakastajatar

Viihdeuutiset · Annika Kela

Sony Pictures -elokuvayhtiö on ilmoittanut, että näyttelijätär Jennifer Lawrence on valittu näyttelemään pääroolia Marita Lorenzin elämästä kertovassa elokuvassa. Saksalaissyntyinen Marita tuli tunnetuksi Fidel Castron rakastajattarena ja myöhemmin CIA-vakoojana.

The Hollywood Reporter -sivuston mukaan elokuvan käsikirjoituksesta vastaa Eric Warren Singer, joka tunnetaan myös American Hustler -elokuvan käsikirjoittajana. Elokuva kertoo Maritan elämästä Castron rakastajattarena ja elämänvaiheista, jolloin Lorenz alkoi työskennellä CIA:lle.

Marita osallistui CIA:n peiteoperaatioon ja hänen tehtävänään oli salamurhata Kuuban kommunistinen johtaja. Legendan mukaan pariskunnan rakkaussuhde koitui kuitenkin operaation kohtaloksi ja tehtävä epäonnistui.