Kastikkeen sekoittaminen aiheutti riidan – kokki puri ja puukotti miestä

Ohhoh! · Annika Kela

Ammattikokkina työskentelevä detroitilaismies on pidätetty epäiltynä ystävänsä pahoinpitelemisestä ja puukottamisesta. Kuulusteluissa paljastui, että kokki oli menettänyt hermonsa vaimoonsa ja ystäväänsä, sillä he olivat yrittäneet auttaa häntä ruoanlaitossa.

Kokki oli kieltäytynyt avusta ja hän oli raivostunut, kun hän oli nähnyt ystävänsä sekoittavan liedellä porisevaa chilikastiketta. Raivokohtauksen saatuaan kokki puukotti ja puri ystäväänsä. Metro-lehden mukaan ystävä kiidätettiin Sinai Grace -sairaalaan hoidettavaksi.

Hänellä ei ollut onneksi hengenvaaraa ja hän pääsi sairaalasta kotiin saman päivän aikana. Riitaan osallistunut kokin vaimo sai tappelussa muutamia mustelmia, mutta hän ei joutunut hakeutumaan sairaalaan. Kokki on myöntänyt syyllisyytensä ja hän odottaa nyt oikeudenkäyntiään.