Lintu törmäsi lentokoneeseen – runkoon repeytyi reikä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Hosea Kutakon kansainvälisellä lentokentällä Namibiassa on sattunut vaaratilanne, kun yksi lentokoneista törmäsi lintuun kesken laskeutumisen. Air Namibia -lentoyhtiön A319-100 matkustajakone onnistui onnettomuudesta huolimatta laskeutumaan turvallisesti.

Mirror-lehden mukaan törmäys koitui linnun kohtaloksi, mutta kukaan matkustajista ei onneksi loukkaantunut rytäkässä. Lentokentän työntekijät ovat julkaiseet lentokoneesta otettuja kuvia netissä.

Kuvat ovat karua katseltavaa, sillä lintu oli repinyt lentokoneen runkoon suuren reiän. Lentoyhtiön edustajan mukaan linnut aiheuttavat suuren turvallisuusriskin nouseville ja laskeutuville koneille, sillä ne lentävät samalla korkeudella. Tällä kertaa lentomatkustajilla kävi tuuri, ettei lentokone vahingoittunut pahemmin ja he onnistuivat laskeutumaan turvallisesti.