Luke Hemsworthin somekuva: Julkkisveljen lihakset varasti huomion!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijä Chris Hemsworthin keho on joutunut koville, sillä mies on joutunut sekä laihduttamaan että lihottamaan itseään elokuvarooliensa takia lyhyen ajan sisällä. The Heart of The Sea -elokuvan roolia varten mies joutui riuduttaman itsensä laihaan kuntoon.

Elokuvan kuvausten jälkeen mies alkoi lihottaa itseään ja kuntoilla aktiiivisesti, jotta hän olisi jälleen rautaisessa kunnossa uuden Thor-elokuvan roolissa. Mies on onnistunut projektissaan sillä hänen lihaksensa ovat massiivisessa kunnossa.

Näyttelijän veli Luke julkaisi hiljattain netissä kaverikuvan, jossa hänen veljensä esiintyy. Chrisin suuret lihakset varastavat huomion kuvassa. Monet faneista ovat hieraisseet silmiään nähdessään kuvan, sillä näyttelijä on onnistunut treenaamaan itsestään uskomattoman lihaskimpun.

Hey @chrishemsworth do you even lift bro? @lukemun @emerysurfboards

Kuva, jonka hemsworthluke (@hemsworthluke) julkaisi

Just tried a new diet/training program called "Lost At Sea". Wouldn't recommend it.. #IntheHeartoftheSea @zocothebodypro

Kuva, jonka Chris Hemsworth (@chrishemsworth) julkaisi