Voiko pihvin paistaa sulalla alumiinillä? Näin siinä kävi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uutisoimme taannoin Youtube-käyttäjä The Backyard Scientistin videosta, jossa sulaa alumiinia kaadetaan vesimelonin sisään. Tuloksena hedelmä ei räjähtänyt vastoin miehen odotuksia, vaan jäähtynyt alumiini muodosti näyttäviä kuvoita vesimelonin sisään.

Nyt takapihojen tiedemies tekee toisenlaisen kokeen sulalla alumiinilla. Mies kaataa alumiinia lankkuun naulatun pihvin päälle näyttääkseen, kuinka aine reagoi lihan kanssa. Alumiini valuu videolla pihvin päältä komean näköisesti, mutta liha ei lämpene tarpeeksi prosessin aikana toivotunlaisesti.

Seuraavaksi mies yrittää kypsentää pihviä pannulla olevan sulan metallin päällä. Lopputulos on onnistuneempi, mutta Backyard Scientist ei ymmärrettävästi uskalla syödä sulassa alumiinissa lämmitettyä lihaa.