Poliisin taka-ajolle yllättävä päätös – lammaslauma pysäytti rikolliset

Viihdeuutiset · Annika Kela

Uudessa-Seelannissa rikollisia jahtaavat poliisit ovat saaneet yllättävää apua itseäpäiseltä lammaslaumalta Queenstownissa. Poliiseja karkuun ajaneet nuorukaiset joutuivat pysähtymään kesken takaa-ajon, sillä tiellä seisoskelevat lampaat eivät suostuneet liikkumaan.

Daily Mail -lehden mukaan takaa-ajo oli saanut alkunsa siitä, kun viranomaiset lähtivät seuraamaan liikenteessä ajoneuvoa, joka oli ilmoitettu varastetuksi. Kyydissä oli neljä nuorukaista, jotka olivat iältään 23-, 19- ja 14-vuotiaita.

Lammaslauman ansiosta tilanne päättyi turvallisesti. Nuorukaisia syytetään vakavasta piittaamattomuudesta, polttoainevarkauksista ja ajoneuvon varastamisesta. Viranomaiset ovat tyytyväisiä, että vaarallinen tilanne onnistuttiin saamaan hallintaan, eikä kukaan loukkaantunut kiinniotossa.