Pablo Escobarin kotitalo purettiin – hyytävä löytö lattian alta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin huumeparoneihin aikoinaan lukeutunut Pablo Escobar on noussut Netflixin Narcos-televisiosarjan merkeissä jälleen otsikoihin. Taannoin tosielämässä löydettiin hänen jäljiltään pellosta tynnyreitä, jossa oli 600 miljoonaa dollaria käteistä rahaa.

Ei siis ihme, että Escobarin jäljillä on joukko rahaa etsiviä henkilöitä. Nyt Yhdysvalloissa Miami Beachilla on ryhdytty purkamaan aikoinaan Escobarille kuulunutta omakotitaloa, koska talon nykyiset omistajat haluavat rakentaa tilalle uuden talon. Nyt talon omistajat ovat paljastaneet hyytävän tapahtuman.

Muutama kuukausi ennen talon purkamista omistajat olivat huomanneet, että talossa oli käynyt kutsumattomia vieraita. Heidän jäljiltään talon marmorilattia oli revitty auki ja sen alla oli enää ammottava aukko. Samalla paljastui, että lattian alla oli ollut ilmeisesti salainen kassakaappi. Poliisi tutkii nyt tapausta. Escobarin historian tuntien on mahdollista, että kassakaapissa oli hyvinkin suuria määriä rahaa. Kassakaapin lisäksi talon seinistä löytyi salakäytäviä.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash