Turvamies avasi portin liian hitaasti – miljonääri-pomo ajoi kuoliaaksi

Ohhoh! · Annika Kela

Intialainen tupakkapohatta Mohammed Nisham on tappanut yhden turvamiehistään ajamalla Hummerillaan hänen päälleen. Multimiljonääri on paljastanut poliiseille, että hän ajoi työntekijänsä päälle, koska tämä avasi portin hänelle liian hitaasti.

Miljonäärin raivokohtaus ei päättynyt siihen, vaan hän pahoinpiteli turvamiestä sen jälkeen vielä metallisella kepillä. Turvamies kiidätettiin sairaalaan, mutta hän menehtyi myöhemmin saamiinsa vammoihin. Mohammedin kylmäverisestä teosta nousi Intiassa kohu.

CatchNews-sivuston mukaan Nisham on koetellut rajojaan lain kanssa liian monta kertaa. Mies pidätettiin viimeksi vuonna 2013 kun hän antoi yhdeksänvuotiaan poikansa ajaa Ferrarilla liikenteessä. Sen lisäksi mies on tuomittu 16 rikoksesta.

Intian oikeutuomioistuin on osoittanut Mohammedille, ettei hän ole lain yläpuolella. Mies tuomittiin elinkautiseen vankeusrangaistukseen turvamiehensä murhasta. Tuomion lisäksi mies sai 24 vuoden lisärangaistuksen muista rikoksista. Nishamin on myös maksettava uhrin perheelle 109.000 euroa korvauksia kärsimyksestä.