Joukkueen salainen kättely – tätä ei moni muistaisi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Itse keksityt tervehtimistavat ja kättelytyylit ovat olleet ystävysten, seurojen ja yhteisöjen suosiossa pitkään. Salaisilla ystävyyskättelyillä voi ilmaista toiselle kuuluvansa tarkkaan valikoituun sisäpiiriin. Nyt videolla nähdään hollantilaisen joukkueen tervehdys, joka on melko monipuolinen.

Erään jalkapallojoukkueen pelaaja on muodostanut oman sisäpiiriin jokaisen pelaajan kanssa, minkä vuoksi hänellä onkin kaikille omanlaisensa kättelytyyli. YouTube-videolla nähdään, kun mies tervehtii jonossa olevia joukkuetovereitaan vuorotellen.

Mies käy jokaisen pelaajan luona kättelemässä. Tervehtimistyylit ovat normaalista poikkeavia ja myös keskenään erilaisia. Viimeisin kättely on jätetty syystäkin viimeiseksi, sillä siihen menee eniten aikaa ja siitä muiden on enää vaikeaa laittaa paremmaksi.