Isoäiti järkyttyi: Torilta ostettu porsanliha hohti pimeässä!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kiinan Dazhoussa asuva isoäiti on järkyttynyt huomattuaan, että hänen ostamansa porsaanliha hohti pimeässä. Nainen oli ostanut lihan kyseisenä päivänä torikauppiaalta. Liha oli näyttänyt tuoreelta ja hyvältä siihen asti, kun keittiössä alkoi hämärtää auringon laskiessa.

Isoäiti vei lihan takaisin torikauppiaalle saadakseen selityksen lihan omituiselle hohtamiselle. Nainen myös vaati korvausta syömiskelvottomasta lihasta. Isoäidin pettymykseksi torikauppias ei ottanut vastuuta asiasta ja hän väitti, ettei lihassa ollut mitään vialla.

Lastenlastensa kannustamana isoäiti otti lopulta yhteyttä paikalliseen toimittajaan. Pian kuvat pimeässä hehkuvasta lihasta levisivät netissä. Selitystä lihan hohtamiselle ei ole löytynyt, mutta asiantuntijat epäilevät, että liha oli saastunutta.

Lihassa oli todennäköisesti fosforesoivia bakteereja, jotka hehkuivat pimeässä. Daily Mail -lehden mukaan ei ole tiedossa, onko nainen saanut lihakauppiaalta korvausta epäilyttävästä porsaanlihasta.