Valtava lemmikkikissa ihmetyttää – luullaan usein villieläimeksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hellyydenkipeä Spock-niminen Maine Coon -kissa on saanut naapuruston asukkaat ihmettelemään millainen otus miehen pihamaalla oikein seikkailee. Kissa on niin massiivisen kokoinen, että naapurit luulevat sitä jatkuvasti ilvekseksi.

Spock on yli 1,2 metriä pitkä ja painaa lähes 13 kiloa. Kissa on niin isokokoinen, että naapurit ovat ABC News -uutisten mukaan uhanneet sen omistajaa soittamalla eläintensuojelujärjestöön. Naapurit eivät ole voineet uskoa, että kissa ei olisi jokin villieläin sillä se on niin suuri.

Spock on Maine Coon -rotuiseksi kissaksi isokokoinen siitä huolimatta, että saman rodun edustajat ovat jo normaalistikin melko isoja. Spock rakastaa pihamaan tähystelyä oksalla istuen ja nauttii myös ihmisten läheisyydestä niin paljon, että ei yleensä halua olla yksin.

How big are YOU, Spock?

Posted by Spock and Friends on Monday, August 4, 2014