Amerikkalaisnaisten hurja väite: ”Lisäännyimme liskomiesten kanssa”

Ohhoh! · Annika Kela

Yhdysvaltalainen markkinointipäällikkö Bridget Nielson ja videopelikehittäjä Aluna Verse ovat jättäytyneet työelämästä keskittyäkseen perhe-elämäänsä. Erikoisen Bridgetin ja Alunan perheistä tekee se, että molemmat naisista ovat saaneet jälkikasvua avaruusolioiden kanssa.

Mirror-lehden mukaan amerikkalaisnaiset ovat lisääntyneet liskomaisten avaruusolioiden kanssa ja heidän synnyttämänsä lapset ovat ihmisen ja avaruusolion hybridejä. Kumpikaan äideistä ei kuitenkaan asu yhdessä liskomiestensä tai lastensa kanssa, sillä he asuvat avaruusaluksella.

Nielson ja Verse ovat perustaneet The Hybrid Baby Community -yhteisön naisille, jotka ovat perustaneet perheen avaruusolioiden kanssa. Kaksikon mukaan he eivät ole ainoita, jotka ovat synnyttäneet lapsia liskomiehille. Nielsonin mukaan seksi liskomiesten kanssa on parasta mitä hän on ikinä kokenut. Bridgetillä on hänen sanojensa mukaan 10 lasta avaruudessa. Aluna on kolmen hybridilapsen äiti.

Naiset ovat ylpeitä lapsistaan ja he kokevat, että he ovat osa tärkeää kokonaisuutta jakaessaan ihmisen DNA:n avaruussolioden kanssa. On sanomattakin selvää, että naisten tarinat ovat vähintäänkin uskomattomia. Unionmag-kanava on julkaissut Youtubessa videon naisten haastatteluista, joissa naiset paljastavat yksityiskohtia elämästään liskomiesten kanssa.