Britney Spearsin bikinivideot ihmetyttävät – miksi julkaisi nämä?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Briney Spears on keskittynyt viime vuosina työhönsä Las Vegasin Piece of Me -konserteissa. Tähden sosiaalisessa mediassa jakamat rohkeat videot ovat herättäneet fanien keskuudessa spekulaatiota siitä, onko laulaja julkaisemassa uutta musiikkia tai musiikkivideon.

Britney Spears lisäsi Instagram-tililleen kolme lyhyttä, mustavalkoista videota. Niissä poptähti tanssii niukoissa bikineissä Nathaniel Rateliff & The Night Sweats -yhtyeen S.O.B. -kappaleen tahdissa.

Vähäpukeisten videoiden on epäilty vihjaavan siihen, että Britney Spears olisi julkaisemassa uutta musiikkia tämän vuoden aikana. Toiset taas uskovat kyseessä olevan vain hänen Las Vegasin Planet Hollywood -konserttien mainos. Tähti uudisti taannoin sopimuksensa Las Vegasissa, minkä myötä hän tulee esiintymään Planet Hollywoodissa vielä vuoteen 2017 saakka.