Britney Spearsin bikinivideot ihmetyttävät – miksi julkaisi nämä?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Briney Spears on keskittynyt viime vuosina työhönsä Las Vegasin Piece of Me -konserteissa. Tähden sosiaalisessa mediassa jakamat rohkeat videot ovat herättäneet fanien keskuudessa spekulaatiota siitä, onko laulaja julkaisemassa uutta musiikkia tai musiikkivideon.

Britney Spears lisäsi Instagram-tililleen kolme lyhyttä, mustavalkoista videota. Niissä poptähti tanssii niukoissa bikineissä Nathaniel Rateliff & The Night Sweats -yhtyeen S.O.B. -kappaleen tahdissa.

Vähäpukeisten videoiden on epäilty vihjaavan siihen, että Britney Spears olisi julkaisemassa uutta musiikkia tämän vuoden aikana. Toiset taas uskovat kyseessä olevan vain hänen Las Vegasin Planet Hollywood -konserttien mainos. Tähti uudisti taannoin sopimuksensa Las Vegasissa, minkä myötä hän tulee esiintymään Planet Hollywoodissa vielä vuoteen 2017 saakka.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat