Hauska virike luoville lapsiperheille – seinien sotkemiselle loppu?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monille pienen lapsen vanhemmille tuttu näky on seiniin ilman lupaa ilmestyneet piirrustukset. Jotkut ovat saattaneet jo sisustusvaiheessa ratkaista ongelman maalaamalla lastenhuoneesta yhden seinän liitutaulumaalilla.

Nyt hyviä nikkarointi- ja kierrätysvinkkejä tarjoava sivusto on näyttänyt, miten luovan lapsen tarpeisiin voi vastata myös toisella tavalla.

Best Out of Waste -sivusto on julkaissut kuvan, jossa lapselle on annettu virikkeitä hauskalla tavalla. Taiteellinen lapsi saa toteuttaa itseään maalaamalla taulun suoraan seinässä kiinni oleviin kehyksiin, kunhan lapsi pysyy kehysten sisäpuolella.

Seinään on kiinnitetty puiset taulun kehykset, jotka ovat ylhäältä auki. Kehysten yläpuolelle on kiinnitetty suuri kehysten levyinen paperirulla. Paperi pujotetaan kehysten läpi, jolloin lapsi pystyy taiteilemaan teoksen suoraan tauluksi. Halutessaan piirtää uuden lapsi voi repiä vanhan pois kehyksistä vetämällä paperia kehysten alareunasta.

Great for kids who love drawing and scribbling <3

Posted by Best Out of Waste on Tuesday, January 26, 2016