Ura katkolla? Kesha pyysi faneja rukoilemaan puolestaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Kesha haastoi vuonna 2014 musiikkituottajansa oikeuteen. Keshan mukaan tuottajana toiminut Dr. Luke oli ahdistellut naista seksuaalisesti, minkä tuottaja kuitenkin kiistää. Kesha on taistellut tuottajaa vastaan oikeudessa jo reilun vuoden ajan päästäkseen irti levytyssopimuksestaan.

Oikeuskiista on viimein tulossa päätökseen, minkä vuoksi Kesha pyytääkin nyt fanejaan rukoilemaan hänen uransa jatkon puolesta. Kesha ei enää halua työskennellä häntä ahdostelleen tuottajan kanssa, mutta sopimuksesta johtuen hänen ei anneta tehdä musiikkia kenenkään muun kanssa.

Keshan oli määrä kuulla tuomarin päätös alunperin 26. tammikuuta, mutta istuntoa on lykätty huonon sään ja matkustusvaikeuksien vuoksi helmikuulle. Näillä näkymin Kesha saa kuulla lopullisen päätöksen Perez Hilton -sivuston mukaan 19. helmikuuta.

Kesha on taistellut musiikkinsa ja uransa jatkumisen vuoksi jo pitkään, mutta on viimein saamassa tuomarilta päätöksen, joka määrittelee hänen uransa suunnan. Keshan edellinen Warrior-nimeä kantava albumi julkaistiin vuonna 2012, minkä vuoksi naisella on varmasti jo suuri palo päästä julkaisemaan taas lisää musiikkia.